dinsdag 31 januari 2017

Update

Hallo allemaal!


Laat ik meteen maar met de deur in huis vallen.
Kortgeleden heb ik het besluit genomen dat mijn avontuur met Stampin’  Up! Tot een eind is gekomen. Door Stampin’  Up! heb ik veel mensen mogen ontmoeten en zijn er vriendschappen voor het leven ontstaan. Daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Ik heb het demonstratorschap al die jaren met veel plezier gedaan. Maar nu is het tijd voor iets anders.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of een bestelling willen plaatsen dan verwijs ik je graag naar de demonstratorlocator (klik)op de site van Stampin’  Up!

Rest mij nog jullie allemaal hartelijk te bedanken voor alle steun en vertrouwen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontvangen.

Ik ga wel verder met mijn blog. Maar jullie zullen dus geen Stampin' Up! acties of iets dergelijks meer tegen komen op deze blog.

Hopelijk blijf je mijn blog volgen en geniet je van alle creaties die ik nog ga maken in de toekomst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs