dinsdag 5 januari 2016

Sale-A-Bration en nieuwe catalogus

Hallo allemaal!
 
 It's the most wonderful time of the year!!!

Nee dit is geen vergissing, ik weet dat het geen kerst is :-) maar voor Stampin' Up! liefhebbers is het echt de most wonderful time of the year. Het is namelijk Sale-A-Bration tijd. De meeste Stampin' Up! fans weten exact wat dit inhoud. Maar ook de nieuwe lente/zomer catalogus is uit!
 
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202016/20151005_SAB16_Core_eng-UK.pdf

Wat is Sale-A-Bration?
Tijdens Sale-A-Bration (geldig van 5 januari tot 31 maart) ontvang je bij elke € 60,- aan aankopen een gratis product die je zelf uit mag kiezen uit deze brochure. Deze producten zijn speciaal voor Sale-A-Bration ontworpen en dus alleen verkrijgbaar in deze periode.

  Maar wacht er is meer! Als je tijdens de Sale-Bration periode als gastvrouw dient voor een party of workshop, mag je vanaf een totale verkopen van € 275,- voor € 27,- extra aan gratis spullen uitzoeken.

Tot slot, als je besluit om in deze periode demonstratrice van Stampin' Up! te worden, dan krijg je 25% extra in je starterspakket. Je mag je starterspakket dan zelf samenstellen voor een bedrag van  € 220,- in plaats van € 175,- en betaald maar € 129,-! is dat een goede deal of niet? 
 
Lente/zomer catalogus

Maar zoals ik al schreef is ook de nieuwe lente/zomer catalogus uit.
En wat is ie weer mooi! Kijk maar eens naar deze prachtige sfeerfoto's


Ben je al nieuwsgierig? Klik dan snel hier of op de afbeelding om de brochure digitaal in te zien.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016%20Occasions%20Catalog/10012015_Occ16_ENG-UK.pdf

Kortom, een hele boel mooie aanbiedingen maar misschien iets te veel informatie tegelijk. Mocht je nog vragen hebben? Wil je een brochure aanvragen? Of misschien wel een party of workshop aan willen vragen. Neem dan gerust contact met me op via papierdesign.nl@gmail.com
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs