donderdag 27 augustus 2015

SU-per challenge # 101

Hallo allemaal!
 
Deze keer op de SU-per challenge site een hele uitdagende kleuren challenge.
 
 
Ik had een beetje moeite. Ik moest echt even brainstormen hoe ik het zou aanvliegen. Het zijn 3 best felle kleurtjes die misschien niet meteen aanspreken. Dus ik vond dat er nog een kleur bij moest... maar dan wel een neutrale/rustige kleur (eigenlijk is zwart geen kleur natuurlijk maar jullie begrijpen vast wat ik bedoel)
 
 
 
Dus heel subtiel heb ik de kleurtjes gebruikt van de challenge. En zo vind ik het ook eigenlijk het mooiste. En dat allemaal met heel weinig stempelen.
Wat vinden jullie?
 
ps. Nog een paar nachtjes en dan komt de nieuwe kerstacatalogus uit! Hou mijn blog in de gaten.
Of stuur een mailtje naar papierdesign.nl@gmail.com voor een gratis exemplaar.
 
 
 
 

donderdag 13 augustus 2015

SU-per Challenges # 99

Hallo allemaal!

Daar ben ik weer om jullie mijn bijdrage te laten zien aan de nieuwste opdracht van het SU-per Challenges DT. Mijn kaart heb ik gemaakt op basis van de sketch van deze keer. 


Dit keer vers van de pers... heel veel nieuwe goodies uit de kerstcatalogus. Nou zul je misschien denken, waarom al een kerstkaart in begin augustus? Nou heel simpel. Als demonstratrice van Stampin' Up! mochten we al een eerste bestelling doen uit de nieuwste catalogus. En volgens mij geldt voor heel veel demonstratrices ( maar waarschijnlijk ook voor alle creatieve mensen op deze aardbol), dat zodra je iets nieuws binnenkrijgt, je het ook heeeeeel graag uit wilt proberen. Nou weet je waarom je ineens zoveel kerstkaarten op internet langs ziet komen haha. 

 

Ik heb voor deze kaart dus eigenlijk alleen maar nieuwe spulletjes gebruikt (op een paar basics na). De embossingfolder is een hele gave nieuwe folder die eigenlijk vallende sneeuw nabootst. Voor de stempel op de cirkel heb ik gebruik gemaakt van een nieuwe stempelset met hele gave sneeuwvlokken (waar ook nog een hele gave pons bijhoort). Echt een musthave wat mij betreft. En tot slot, de Merry Christmas komt uit een nieuwe stempelset die hoort bij een hele mooie Project Life kit. De kerstcatalogus wordt gepubliceerd op 1 september. Vanaf die dag zal ik 'm om mijn site ter inzage neerzetten. Wil je 'm nou heel graag in de brievenbus ontvangen. Mail me dan gerust je adres door, dan krijg jij van mij zo snel mogelijk de nieuwe catalogus thuis. 
site design by designer blogs