donderdag 22 januari 2015

SU-per Challenges # 73

Hallo allemaal!

De nieuwe challenge van SU-per challenges is weer online. Dit keer is het de bedoeling dat er weer een prachtige kaart gelift wordt. Het origineel is gemaakt door Sandra. 

 
Nou zat ik te denken... welke eyecatcher zal ik nemen om als 'bloem' te dienen. Tsja dat moest natuurlijk de prachtige vlinder worden gemaakt met de nieuwe Butterfly Thinlits zijn! Wat een prachtige vlinder. Heel mooi gedetailleerd en dan zit ie in een set van 3 die allemaal stuk voor stuk prachtige vormen hebben. 
 

 
 Nemen jullie ook een kijkje bij mijn mede DT-leden? Zij hebben ook weer prachtige kaarten gemaakt.
 
 

zondag 11 januari 2015

Bloghop Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices

Hallo allemaal!


Welkom op de bloghop georganiseerd door de Nederlandse Stampin' Up! demonstratrices! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin' Up! lente/zomer catalogus 2015. 

Als het goed is kom je hier via het blog van Jolanda Stokvis.

Hoe werkt een bloghop?
Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Ilse van Vliet  daar vind je een link. Deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. 
Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen! 

Wat moet je doen? 
Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtje bij de deelnemende demonstratrices.
 
Mijn bijdrage
 Er zijn een aantal echt geweldige producten in de lente-zomer catalogus. maar 1 daarvan is naar mijn mening toch echt wel de Mini Treat Bag Thinlits Die. Niet alleen om de super zakjes die er mee te maken zijn maar hebben jullie gezien hoe veel verschillende leuke andere dies er bij zitten? 

Ik heb er alleen nu geen plat zakje van gemaakt maar een soort 3D zakje. Helaas kun je het niet heel goed zien op de foto's. 

En dan nog zo'n favoriet van me.. de Hello You Thinlits Dies. Deze zijn echt geweldig om te gebruiken voor op scrapbookpagina's bijvoorbeeld. Of voor mijn nieuwe liefde; Project Life. Ik kan geen genoeg krijgen van dit soort dies.
Ga nu verder naar de blog van Do Bergen.

http://cardsandcraftworld.blogspot.nl
  
http://www.dospiration.nl


Gebruikte materialen:

zaterdag 10 januari 2015

SU-per challenges # 71

Hallo allemaal!

Ik had een mooie bijdrage gemaakt voor SU-per Challenges. Maar door een fusie op mijn werk is het er simpelweg bij ingeschoten om mijn bijdrage op mijn site en de site van SU-per Challenges te zetten.. Dus dacht ik laat ik 'm alsnog maar op mijn site zetten.

De challenge was: 
Een prachtige kleurencombi die ik maar al te graag wilde gebruiken in combinatie met de Celebrate Today Stamp Set.De achtergrond heb ik gestempeld met de Stars Decorative Mask. Ik zou ze eigenlijk veel vaker moeten gebruiken. Want je kunt er een prachtig mooie eigen gemaakte achtergrond mee maken.


De van harte gefeliciteerd komt van de nieuwe nederlandse stempelset "K.J.E.G." wat staat voor Koop je Eigen Geschenk.

De set bestaat uit heel veelzijdige teksten en lettertypes. Een echt must have dus!
Gebruikte materialen:


woensdag 7 januari 2015

Weekly Deals

Hallo allemaal!

De weekly deals van deze week staan online.


Laat het me weten als je vragen hebt of als je iets wilt bestellen.
dinsdag 6 januari 2015

Sale-A-Bration en nieuwe lente-zomer catalogus

Hallo allemaal!

Raad eens wat vandaag is ? Juist ja! De eerste dag van Sale-A-Bration!
Sale-A-Bration is de tijd van het jaar om lekker te shoppen bij Stampin' Up!.

Als je Sale-A-Bration kent hoef ik je de ins en outs niet eens meer te vertellen.
Maar ken je het nog niet? Dan leg ik je even kort uit wat het is:

Bij elke bestelling van € 60,- mag je 1 gratis product uitkiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder (klik). Bijna alles in deze folder is speciaal ontwikkeld door Stampin` Up! voor deze periode. Maar dit jaar kun je ook kiezen voor gratis Blendabilities (de alcohol markers van Stampin´ Up!) Dus stel nou dat je voor € 120,- leuke producten wilt bestellen, dan krijg je maar liefst 2 Sale-A-Bration producten gratis!

Als gastvrouw van je eigen party/workshop krijg je nog meer voordeel!
Tijdens deze periode krijg je namelijk nog hostesscredits dan normaal! Vanaf € 275.- aan verkopen op je eigen party krijg je € 27,- meer om gratis uit te zoeken uit alle huidige catalogi! Hoe geweldig is dat!?

Klik snel op onderstaande plaatje om de brochure te bekijken. Wil je nou liever thuis op de bank de brochures doorbladeren? Mail mij op papierdesign.nl@gmail.com en ik stuur een setje naar je op.

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2014-2015/2015_SAB/20150106_SAB_en-EU.pdf

Kijk ook eens naar dit leuke filmpje van Stampin' Up! om een beter idee te krijgen van de gratis Lotus Blossom Stempelset.
 

 Maar er is meer! Vandaag is namelijk ook de nieuwe lente/zomer catalogus voor 2015 uitgekomen.
Er staan prachtige spulletjes in en volgens mij een aantal absolute klassiekers. 
Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige boeket op de voorpagina van de catalogus?
 
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2014-2015/2015_occasions/20150106_Occasions_en-EU.pdf

Of de prachtige set met Butterfly Basics Stempelset met bijbehorende stansen?
Kijk snel hoe veelzijdig deze geweldige set is. Tot slot, mocht je nou zelf demonstratrice willen worden, dan is dit de beste tijd van het jaar om de stap te nemen. Want naast de gewoonlijke korting op het zelf samen te stellen starterspakket mag je ook nog kiezen tussen gratis producten.
Je kunt kiezen tussen twee opties namelijk:
1. een gratis zelf uit te zoeken kit uit de nieuwe mini catalgous.

Of optie 2:
2 extra gratis producten uit de Sale-A-Bration catalogus
 
 Je mag namelijk voor maar liefst € 29,- euro aan producten uitkiezen in je starterskit in plaats van €179,- en betaalt slechts € 129,- !

Goede deals allemaal toch? Dus bel of mail mij voor het aanvragen van een party / workshop, voor meer informatie over Sale-A-Bration of voor een bestelling!
 
 
site design by designer blogs