donderdag 27 augustus 2015

SU-per challenge # 101

Hallo allemaal!
 
Deze keer op de SU-per challenge site een hele uitdagende kleuren challenge.
 
 
Ik had een beetje moeite. Ik moest echt even brainstormen hoe ik het zou aanvliegen. Het zijn 3 best felle kleurtjes die misschien niet meteen aanspreken. Dus ik vond dat er nog een kleur bij moest... maar dan wel een neutrale/rustige kleur (eigenlijk is zwart geen kleur natuurlijk maar jullie begrijpen vast wat ik bedoel)
 
 
 
Dus heel subtiel heb ik de kleurtjes gebruikt van de challenge. En zo vind ik het ook eigenlijk het mooiste. En dat allemaal met heel weinig stempelen.
Wat vinden jullie?
 
ps. Nog een paar nachtjes en dan komt de nieuwe kerstacatalogus uit! Hou mijn blog in de gaten.
Of stuur een mailtje naar papierdesign.nl@gmail.com voor een gratis exemplaar.
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Ik vind je kaart leuk . Ik pas voor deze challenge want ik bezit jammer genoeg de kleuren niet ! Liefs * Sarah *

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs