donderdag 30 april 2015

SU-per Challenges # 87 - Thema Goud of Zilver

Hallo allemaal!

Kijk eens wat een mooie challenge hebben we weer! Goud of Zilver.. Dat is geen enkel probleem hoor haha

Ik moet zeggen zodra aan goud denk, denk ik aan de combi met zwart. En zodra ik aan zilver denk, denk ik aan marineblauw. Op de een of andere manier zijn dat de kleuren die mij in een combinatie het mooiste uitkomen.


Vandaar dus mijn keuze voor zwart en goud.

Voor de achtergrond maak ik gebruik van de Worldmap achtergrondstempel. Een van de weinige achtergrondstempels die niet met pensioen gaat. En gelukkig maar want ik ben dol op deze achtergrond stempel!

Wil je zien wat er wel allemaal met pensioen is gegaan?
Kijk dan snel hier.

Wil je nog wat bestellen. Mail me dan op papierdesign.nl@gmail.com. Wees er wel snel bij want op=op!

http://www.papierdesign.nl/2015/04/retired-lijst-veel-korting-maar-opop.html?m=1
1 opmerking:

  1. Pytsje een zeer mooie kaart met deze goud accenten, jou gewonnen prijs viel vanmiddag op de mat en ben er meteen mee aan de slag gegaan en wat zie ik nu tot verbazing we hebben allebei het woord Hello gebruikt.

    BEDANKT, groetjes Yvon stampidoe.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs