woensdag 8 april 2015

Clearance Rack, Weekly Deals oh ja en de nieuwe catalogus


Hallo allemaal!

Hoe gaat het met jullie? Lekkere paasdagen gehad? Wat vliegt de tijd he?Ik dacht het is weer eens tijd om weer een paar nieuwtjes met jullie te delen.

Clearance Rack
Dat brengt me meteen bij het volgende;
Vanaf morgen (8 april) worden er weer nieuwe producten toegevoegd aan de Clearance Rack. Kijk snel op de website van Stampin' Up! (klik rechts op het boodschappentasje en klik door naar products) wat voor leuks er allemaal in staat. Dit is het moment om voor een fractie van de originele prijs een paar mooie Stampin' Up! spulletjes in huis te halen.a
Wees er wel snel bij want op = op. Mail me gerust je bestelling door op papierdesign.nl@gmail.com

Weekly Deals!
Ook de Weekly Deals zijn weer echt prachtig! Oh dit is zo slecht voor mijn portemonnee!
Nieuwe Jaarcatalogus
Ook de nieuwe jaarcatalogus zit er al weer aan te komen. In tegenstelling tot wat er op de catalogus staat. Begint deze op 2 juni en niet op 30 juni. Daaraan voorafgaand is er zoals elk jaar weer de retired list. Dit is een lijst met producten  die uit de collectie gaan. Sommigen met grote kortingen. Goed om naar te kijken dus mocht je nog die ene stempelset heeeel graag willen hebben. Houd deze lijst dan goed in de gaten. Want ook hier geldt op = op.

Als je in de laaste 6 maanden een bestelling bij me hebt gedaan ontvang je de nieuwe catalogus in je brievenbus zodra deze uitgebracht is. Is dit nou niet zo maar wil je 'm wel dolgraag ontvangen. Mail mij dan op papierdesign.nl@gmail.com

In-Colors 2013-2015 
Met de komst van de nieuwe catalogus in het vooruitzicht realiseer ik mij ook elke keer dat onze prachtige In-Colors 2013-2015 vanaf de nieuwe catalogus niet meer in onze collectie zitten. Baked  Brown Sugar, Strawberry Slush, Coastal Cabana, Crisp Cantaloupe of Pistachio Pudding meer.. Persoonlijk vind ik dat ontzettend jammer. Maar vol verwachting kijk ik dan wel weer uit naar de nieuwe In-Colors.
Maar bestel dus zo veel mogelijk cardstock, refills en noem maar op om te voorkomen dat je straks achter het net vist.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs