donderdag 19 februari 2015

SU-per challenges # 77 - Kleurenchallenge

Hallo allemaal!
 
 
Er staat weer een nieuwe challenge online bij SU-per Challenges.
 

Ik moet zeggen... ik had moeite met deze challenge. De kleurencombinatie vond ik best lastig. Zijn een beetje uit mijn comfort zone.
 
Maar toen realiseerde ik mij dat ik heel graag de nieuwe word thinlits wilde gebruiken zoals ik al regelmatig voorbij heb zien komen bij andere kaartenmaaksters. Namelijk de hele kaart volgeplakt met de woorden van de thinlits. Dit wilde ik eigenlijk al heel lang dus nu was de uitgelezen kans om het dan eigenlijk eens te doen.
 
Nog steeds een beetje uit mijn comfort zone maar toch vind ik 'm leuk en ben ik blij dat ik die techniek een keer heb kunnen uitproberen :-).
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs