donderdag 5 februari 2015

SU-per challenges # 75 - Thema Hartjes

Hallo allemaal!

De nieuwe challenge van SU-per Challenge staat online. Dit keer met als thema 'hartjes'.Laat ik nou gek zijn op hartjes.. en roze.... en een soort regenboog effect met geel, oranje, rood en roze. :-) Dus leek het me niet meer dan normaal om weer eens mijn masks op de proppen te halen en met lekker veel kleuren aan de slag te gaan.

Ik had een paar foto's gemaakt van mijn kaarten maar het was al donker en  dus kwamen de kleuren niet zo heel mooi uit. Dus ik heb ook een foto met iets fellere kleuren gemaakt. Zodat ze goed uitkomen. Het zijn niet voor niets allemaal Brights die ik gebruikt heb.


Hier zie je de andere foto. Zie je het verschil in foto?


En ik kon het niet laten om er een shakercard van te maken. De kleine hartjes zijn gemaakt met de Confetti Hearts Border Punch.


Gebruikte materialen:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs