zaterdag 10 januari 2015

SU-per challenges # 71

Hallo allemaal!

Ik had een mooie bijdrage gemaakt voor SU-per Challenges. Maar door een fusie op mijn werk is het er simpelweg bij ingeschoten om mijn bijdrage op mijn site en de site van SU-per Challenges te zetten.. Dus dacht ik laat ik 'm alsnog maar op mijn site zetten.

De challenge was: 
Een prachtige kleurencombi die ik maar al te graag wilde gebruiken in combinatie met de Celebrate Today Stamp Set.De achtergrond heb ik gestempeld met de Stars Decorative Mask. Ik zou ze eigenlijk veel vaker moeten gebruiken. Want je kunt er een prachtig mooie eigen gemaakte achtergrond mee maken.


De van harte gefeliciteerd komt van de nieuwe nederlandse stempelset "K.J.E.G." wat staat voor Koop je Eigen Geschenk.

De set bestaat uit heel veelzijdige teksten en lettertypes. Een echt must have dus!
Gebruikte materialen:


2 opmerkingen:

  1. Oh, wat is dat een gave set! Ik wil hem, wil hem...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuk kaartje Pytsje Sjoukje. Hele leuke SU producten heb je ervoor gebruikt.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs