woensdag 30 juli 2014

Weekly Deals

Hallo allemaal!
 
Zie hier de nieuwe weekly deals. Geldig tot volgende week woensdag. Bestellen kan t/m dinsdagavond!
 
Wil je meer informatie of misschien iets bestellen? mail mij op papierdesign.nl@gmail.com.

zaterdag 26 juli 2014

Teambijeenkomst

Hallo allemaal!


Al weer een week of wat terug hadden we een teambijeenkomst samen met de meiden uit mijn team. En bij een teambijeenkomst horen natuurlijk altijd swaps. Erg leuk om te geven maar ook erg leuk om te krijgen.

Mijn nieuwe downline Monique had nog geen welkomstcadeautje gekregen daarom had ik er nog eentje voor haar gemaakt. 
 
 

Gebruikte materialen:

Samen maken we dan altijd wat leuks. 
Deze keer had ik de kaart voorbereid. Het is een zogenaamde magic card. Als je aan het lintje trekt komt de stempel 'ineens' gekleurd om hoog haha hoe dat kan? dat blijft een geheimpje.


 
Gebruikte materialen:

 'Bij een teambijeenkomst hoort ook een swap. Voor beide dames had ik dit theezakhoudertje gemaakt naar het voorbeeld van Sam Donald.

 
 
Gebruikte materialen:
 
 

donderdag 24 juli 2014

Swappen!

Hallo allemaal!

Al weer een paar weken terug hadden we een regionale bijeenkomst van Stampin' Up! in Houten. 
 Een gezamenlijke bijeenkomst van alle SU demo's. Niet alleen leerzaam. Maar Vooral ook erg gezellig om al je collega's terug te zien.
 
 
Eén van de tradities is dan om te swappen. Dat houdt in dat je iets maakt voor de andere dames (lees massaproductie haha) en deze ruilt tegen iets wat iemand anders gemaakt heeft. Erg leuk dus! Zeker omdat je zo veel verschillende dingen krijgt in zoveel verschillende stijlen.
 


Anywho, hier dus de swap die ik had gemaakt. Een klein driehoekig doosje met een flapje. Ik heb het idee weer van Sam Donald (www.pootles.co.uk). Maar dan helemaal opnieuw ontworpen want die van Sam is behoorlijk groot. Deze zijn net groot genoeg om een kleine toblerone in te doen.
 


Gebruikte materialen:
  


 


 
 
site design by designer blogs