donderdag 25 december 2014

SU-per Challenges # 69

Hallo allemaal!
Daar ben ik weer met een nieuwe SU-per Challenges bijdrage.
Dit keer op basis van een sketch. 

Ik zag laatst deze techniek in een filmpje online en ik vond 'm meteen zo gaaf! Dus ik ging denken welke stempelset ik daar nou volgens mij het allerbeste voor kon gebruiken. En ik kwam bij de Dotty Angles stempelset uit.  
Het is eigenlijk simpel. Je zoekt een paar opeenvolgende kleuren. Zelf vind ik deze regenboog versie erggg mooi. Maar je zou het ook in 1 kleurstelling kunnen houden. En dan van licht naar donker kunnen werken.
Als je het maar een beetje over elkaar heen laat lopen.

In eerste instantie wilde ik er met wit embossing poeder een tekst op stempelen. maar toen zag ik deze Joy liggen tussen mijn kerstspulletjes en die leek me perfect.

Wat denk jij? Moet ik hier een tutorial filmpje van maken?
Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs