donderdag 11 december 2014

SU-per Challenges # 67

Hallo allemaal!

De nieuwe challenge van SU-per Challenges is weer een hele leuke sketch.En laat ik nou kortgeleden een cadeautje van mijn upline hebben gekregen namelijk de World Map achtergrondstempel.


 En ik heb mijn Stippled Blossoms stempelset weer eens uit het vet gehaald. Dit blijft och een all-time favorite van me. Ik hoop dan ook dat Stampin' Up! 'm heel lang in haar assortiment houdt.


Op de foto is het bijna niet te zien, maar ik heb een vleugje goud gebruikt. Zowel in de vorm van een sentiment die ik met goud embossingpoeder iets meer blingie gemaakt heb. Maar ook met een randje gold foil sheet. En natuurlijk als afsluiting nog een pareltje.:-)
 
 
 
Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs