donderdag 18 december 2014

Boys Will Be Boys

Hallo allemaal!

 Al weer een hele tijd geleden heb ik een kaart gemaakt voor een jongetje dat ernstig ziek is.
Ik zag een oproep staan en vond dat ik daar een kaartje naar toe moest sturen.


Ik krijg altijd een soort steen op mijn maag als ik dat soort verhalen hoor en al helemaal als ik dan naar mijn eigen kinderen kijk....

Maar goed, een kaartje sturen is dan het minste wat je kunt doen niet waar?
 
 
Laat nou de stempelset Boys Will Be Boys perfect zijn voor jongens. Ik dacht aan mijn eigen zoon en wist meteen dat hij deze stempelset echt geweldig vindt. Dus tsja. Daar ging ik. Inkleuren met mijn Blendabilities uiteraard. Deze kaart is alweer een tijdje terug gemaakt. Ervaring met Blendabilities had ik nog niet echt. En veel kleuren al helemaal niet. Maar toch was ik blij en trots op het resultaat.
 
 
Nou maar hopen dat het jongetje die deze kaart ontving ook blij was :-)

 
Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs