donderdag 13 november 2014

SU-per challenges # 63

 Hallo allemaal!

De nieuwe challenge van SU-per Challenges staat online.

Nu heb ik de Blended Bloom stempel ooit gewonnen bij een Stampin' Up! bijeenkomst. Maar eigenlijk heb ik 'm tot nu toe nog maar heel weinig gebruikt. De ideale gelegenheid dus om 'm er weer eens bij te pakken. 


Ik mocht dus heerlijk kleuren! En met de blendabilities is dat echt kinderspel. Het kleurt zo makkelijk zonder moeite. Moet ik toch vaker doen. 


De Happy Birthday komt uit de set Hey You Stamp Set. Deze staat een beetje verstopt in de catalogus maar ik vind 'm zo mooi! Ik ben dol op mooie sentimenten! En dat met Stazon zwarte inkt, en je hebt een prachtige afdruk. Alsof het geprint is. 


 Nemen jullie een kijkje op het SU-per Challenges blog voor meer mooie projecten?

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs