zaterdag 15 november 2014

Around the World Challenge

Hallo allemaal!

De nieuwe Challenge van de Around The World Stampin' Up! Challenge Blog is weer een  hele mooie kleurenchallenge.Hiervoor heb ik de good old Mosaic Madness Stempelset weer eens erbij gepakt. Die had ik zo lang niet meer gebruikt.
Samen met twee nieuwe stempelsets voor het sentiment. Namelijk de mooie Project Life stempelsets. 

 

Dit was mijn laatste bijdrage als vervangend DT-lid bij deze Challenge Blog. Ik verving Miriam van Eyden daar ivm haar ziekte. Maar ze is weer aan de beterende hand dus wil ze het heel graag zelf weer overnemen.
Dankjewel Miriam dat je mij vertrouwde met het overnemen van jouw plekje! Ik heb er erg van genoten. 

And for the other DT-members from all around the world. Thank you so much for your kind and warm welcome in this great team! Hope to see you all soon again! :-)


Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs