woensdag 1 oktober 2014

Around The World Challenge

 Hallo allemaal!

Doen jullie mee aan de nieuwe challenge op Around The World Stampin' Up! Challenges?

Er staat dit keer weer een leuke. Namelijk:


Nou heb ik niet zo heel veel knoopjes. Niet van Stampin' Up! maar zeker ook niet andere merken. Dus het was een lastige voor me. maar gelukkig heb een doosje van de supermooie Vintage Faceted Designer Buttons. Stiekem wilde ik ze bewaren voor de juiste gelegenheid omdat ik ze zo mooi vind. Dus nu vond ik dat ze in mocht zetten voor deze leuke challenge.
 
Voor sommige mensen zijn de kleurtjes misschien wel iets te fel. Maar ik had wel zin in een mooie vrolijke combi.


Gebruikte materialen:


1 opmerking:

  1. Súper leuk kaartje!! Vind je LO schitterend en de kleurencombo héél gaaf.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs