woensdag 13 augustus 2014

Around The World Challenge

Hallo allemaal!
 
Voor de nieuwe Stampin' Up! Around The World Challenge blog (http://aroundtheworldstampinchallenges.blogspot.nl/2014/08/aw23-sketch-boceto-skizze-schets.html?m=1) mocht ik weer een nieuw ontwerp maken. Dit keer weer op basis van een supergave schets.
 

Zoals jullie al wisten waarschijnlijk ben ik superverliefd op het Designer Series Paper van All Abloom. Niet alleen omdat ik gek ben op bloemetjespapier. Maar ook omdat ik de kleurtjes zo gaaf vind.
 
 
Dus dacht ik: als ik zo gek ben op
die kleurtjes waarom haal ik al die inktkussens niet uit de kast. Zo gedacht zo gedaan en toen er nog een stempelset bij. Dus koos ik voor de hostessset I Like You. Een prachtige set voor gewoon zo, maar ook om bijvoorbeeld in te kleuren.


Kijken jullie ook bij de andere dames van het Designteam om te zie wat voor moois zij gemaakt hebben?

 
Gebruikte materialen:

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs