zondag 3 augustus 2014

Gastencadeautjes

Hallo allemaal!

Voor een workshop of een party maak
Ik altijd wat leuks voor de gastvrouw maar ook voor alle aanwezigen. 

Voor een party die ik laatst gaf had ik dit tic tac houdertje gemaakt. En meestal maak ik 1 extra voor het geval er nog iemand aanschuift. Nu dus ook. Maar dit keer schoof er niet 1 iemand aan, maar 2 dames. Supergezellig! Maar 1 doosje te weinig dus. Balen want dan moest ik 1 iemand teleurstellen. Gelukkig vond de gastvrouw het niet erg die van haar af te staan. Maar ja dat vond ik ook wat sneu. Dus beloofde ik dat ze dan nog één tegoed hield van me. 
 


Gebruikte materialen:

En tadaaa daar is de opvolger de van tic tac houder. Maar dit keer met de nieuwe kleuren uit de nieuwe catalogus.


Gebruikte materialen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs