vrijdag 1 augustus 2014

All Around The World Challenge

Hallo allemaal!

Ik mocht weer een mooie kaart maken voor het designteam van Around the World Stampin' Up! Challenges
Wederom als tijdelijke vervanging van Miriam van Eyden die het even een beetje rustiger aandoet.

De opdracht was deze:
 
 
Nu mijn invulling: 
Met het maken van een kaart een tijdje terug kwam ik toevalligerwijze deze kleurencombi tegen en ik vond 'm zo leuk! Ik wachtte nog op een kaart waar ik 'm voor zou kunnen gebruiken. En dit was 'm.
 In combinatie met de nieuwe Polka Dot Embossing Folder die zooo mooi is.
Op de sketch staan een paar rhinestones. Maar ik vond de parels die Stampin' Up! heeft eigenlijk leuker om te kleuren! Zeker met de nieuwe blendabilities. Het leuke is ook nog dat ik ze ingekleurd heb met de Rich Razzleberry Blendabilities. Maar de kleur komt zo mooi dichtbij de Blackberry Bliss kleur. Echt prachtig!
 Doen jullie ook mee aan de challenge?

 
Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs