vrijdag 11 juli 2014

Snoepzakje verjaardag

Hallo allemaal!
 
Jullie hebben vast de andere blogpost gezien waarin de foto's van de traktatie die Tareq op school uitgedeeld heeft.
Toen ik dat klaar had, realiseerde ik mij ineens dat het kinderfeestje al de volgende woensdag zou zijn (en het was maandag die dag). Lichte paniek sloeg toe.. maar gelukkig had ik al een beetje bedacht wat ik wilde maken. Nu alleen nog uitvoeren. En laat ik het mezelf nou altijd moeilijker maken dan eerste gedacht.
 
Maar goed. Het leek me leuk om een soort happymeal maar dan Stampin' Up! style voor de vriendjes van Tareq te maken. Gelukkig hoefden dat er maar 6 te zijn. Dus bedacht ik me, zou het leuk zijn om ze allemaal een ander kleurtje te geven. Op de foto's zie je alleen maar de Old Olive en Bermuda Bay versie, maar er was dus ook een Daffodil Delight, Real Red, Pumpkin Pie en Pacific Point versie.
 
Dus versierde ik van die papieren kraftzakjes met gezellige banners, die ik uitsneed met de Banner Framelits en printte ik 'Bedankt voor je komst' uit met een cirkel er omheen. Dit kon ik uitponsen met de 2 1/2" Cirkel Pons.
 
 
Vervolgens naar de hamburgerdoosjes. Wat is daar nou perfecter voor dan de nieuwe Hamburger Box Die van Stampin' Up! ? Ideaal! Daar 2 kleine candybars in en versieren met DSP van de Designer Series Paper Stack. En dan uiteraard nog een schiltje er boven op, uitgeprint in dezelfde kleuren als het cardstock(RGB codes zijn giga handig).

 
Vervolgens naar het bekertje. Deze had ik net gekocht en zijn natuurlijk perfect voor deze combinatie. Het bekertje heb ik ook weer versiert met het DSP. Het enige wat mist is een rietje maar helaas had ik die niet meer in bijpassende kleuren.
Een schatkistje snoepjes erin en ook klaar.
 
 
Tot slot nog de Fry Box ook hier is de Fry Box Die super voor. Al vond ik het leuk om het schiltje van dit doosje te maken met een Whisper White ponsafdrukje van de Label Bracket Punch in plaats van een Old Olive. En uiteraard weer het DSP.
Hier een transparant zakje met Skittles in en helemaal klaar.
 

Uiteindelijk zag de hele set er dus alsvolgt uit.


Zou je het nou leuk vinden om ook zoiets cadeau te doen. Alles is te bestellen. Mail me dan op papierdesign.nl@gmail.com. Liever zelf maken? ook dat kan natuurlijk. Met liefde leg ik je in een workshop uit hoe ze te maken zijn.

Gebruikte Materialen: 
Cardstock: Bermuda Bay, Old Olive, Designer Series Paper Stack
Tools: Hamburg Box Die, Stampin' Trimmer, 1 3/4" Circle Punch, Label Bracket Punch, Banners Framelits, Fry Box Die,2 1/2" Circle Punch
Diversen: Stampin' Dimensionals, Liquid Glue
 
 
 


1 opmerking:

  1. Wat een super leuke traktatie! Als je daar niet happy van wordt dan weet ik het ook niet meer.

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs