dinsdag 1 juli 2014

De nieuwe Stampin' Up! Catalogus 2014-2015 is online

Yippie! De nieuwe catalogus 2014-2015 staat online!! Digitaal kun je 'm hier vinden
of klik op de afbeelding hieronder.
 
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/2014_AC/20140601_AnnualCatalog_en-GB.pdf
 
Mocht je nou lekker rustig op de bank door de catalogus willen bladeren, uiteraard kun je ook een catalogus bestellen. Mail mij dan op papierdesign.nl@gmail.com.
De catalogus kost € 5,00 en is echt de moeite waard want naast de producten staan er ook prachtige projecten in. Overigens krijg je die € 5,- terug als je een bestelling doet van € 40,-. Heerlijk om even door te bladeren maar ook geweldig om inspiratie uit te halen.
Zodra mijn eerste bestelling binnen is zal ik om de traditie in ere te houden weer een leuk haulfilmpje voor jullie maken. Houdt mijn blog dus in de gaten. Oh en de nieuwe productenshares komen er natuurlijk ook weer aan.
Let op: Als je in Almere woont wordt je bestelling altijd gratis thuisbezorgd!

Als je verlanglijstje nou rijkt tot in de wolken (zoals die van mij :-)) dan kun je ook besluiten om demonstratrice te worden. Je krijgt dan altijd 20% korting op alle producten die je koopt! En dat zonder kleine lettertjes en zonder verplichtingen. Wil je hier meer over weten? Mail mij gerust voor meer informatie. Je kunt me mailen op papierdesign.nl@gmail.com.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs