dinsdag 15 juli 2014

Around The World Challenge

Hallo allemaal!

Ik kreeg laatst de vraag of ik tijdelijk Design Team lid van Around the World Stampin' Up! (klik) wilde zijn. Nou daar zijn je geen nee tegen natuurlijk! Wat zitten daar getalenteerde dames zeg! Daar zeg ik U tegen.
 

Maar goed des te groter de eer dat ik gevraagd werd om mee te doen. 
De opdracht was deze kleurenchallenge. 
 

Eigenlijk kon (kan) ik alleen nog maar hopen dat mijn bijdrage goed genoeg is.
 

De achtergrond heb ik met de Hearts and Stars Decorative Mask gesponst met sponge daubers. 
Het lint heb ik met de Coastal Cabana Blendabilities ingekleurd. Het was de eerste keer dat ik dat gedaan heb met Blendabilities en ik moet zeggen het werkt perfect. De kleur is prachtig egaal geworden. Echt een aanrader dus.


Nou maar hopen dat ik volgende keer nog een keertje mee mag doen :-)


Gebruikte materialen:


1 opmerking:

  1. Wat een ontzettend leuke,schattige kaart geworden! Ik wil nu zeker ook het mask kopen, haha....
    Groetjes, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs