donderdag 10 juli 2014

All Abloom Sweethearts

Hallo allemaal!
 
De nieuwe challenge voor SU-per challenges is een hele leuke! Het enige wat ik meekreeg om wat mee te maken was; Ponsen! Laat ik nou de grootste ponsfan zijn die rondloopt op deze aardbol.
Happy me dus :-).
 
Nou heb ik afgelopen week mijn nieuwe spulletjes uit de nieuwe catalogus ontvangen en ik ben verliefd.. ja echt! Niet alleen op mijn man en kids... maar ook op de nieuwe All Abloom DSP stack. Dat in combinatie met de prachtige Sweetheart Pons en ik ben gelukkig. Dolgelukkig :-).
 
 
 
Terwijl ik het lijstje aan het vullen was zei Tareq (mijn zoon van 5) dat hij het echt heel mooi vond, met daarna meteen de vraag voor wie hij was (hint hint). Hij wilde 'm eigenlijk wel hebben.. Dus mijn voorstel om dan hetzelfde lijstje te maken voor hem met zijn lievelingskleurtjes (groen, blauw en geel) viel in hele goede aarde. Dan gaat deze naar zijn zusje.
Dus Ikea, we komen binnenkort weer bij je langs voor nog een mooie Ribba lijst.
 

 
Oh en de Love stempel. Herkennen jullie 'm? Hij staat in de nieuwe catalogus. Maar wel een beetje verstopt. De stempel komt namelijk uit de nieuwe Everyday Occasions Cardmaking kit. De stempels uit deze kit zijn geweldig. Kijk maar eens. Leuk he?
 
 
 

Gebruikte producten:
Cardstock: Whisper White, Strawberry Slush, DSP All Abloom
Inkt: Strawberry Slush
Stempel: De love Stempel uit de Everyday Occasions Cardmaking Kit
Diversen: Stampin' Dimensionals
Tools: Sweetheart Punch, Stamp-A-Majig, Project Life Corner Punch


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs