woensdag 4 juni 2014

Regels by pake en beppe

Hallo allemaal!
Een paar weken terug hadden mijn ouders hun anniversary. Dus ik maar denken en denken wat geef je mensen die alles al hebben. Uiteindelijk zag ik ergens online leuke tekstborden gemaakt met vinyl teksten uit de Silhouette. Leuk dacht ik! Maar vinyl en Silhouetten... daar ben ik allebei nog niet echt thuis in. Dus wat doe ik dan? Toen bedacht ik me dat ik al een tijdje iets wilde maken met zo'n 3D lijst van de Ikea want die lag er maar te liggen en stof te vangen en toen!? Ik zag het licht; die twee konden natuurlijk ook heel makkelijke gecombineerd worden. En badabing badaboem de regels by pake en beppe waren geboren.
Voor de niet-friezen onder ons; regels by pake en beppe betekend; regels bij opa en oma.
De tekst heb ik geprint op een stuk Very Vanilla dat op eens stuk Cherry Cobbler cardstock geplakt. Bordeau rood is namelijk mijn moeders lievelingskleur. tot slot versierd met de roosjes uit de fancy flower bigz die en wat parels en klaar, best een groots effect met zo'n leuke lijst van de ikea.
 


Lijkt het jouw ook leuk om zo'n 3D schilderij te maken maar weet je niet precies hoe? Mail of bel mij voor een afspraak voor een workshop.
Gebruikte materialen:
Cardstock: Very Vanilla, Crisp Cantaloupe, Cherry Cobbler, Baked Brown Sugar
Stempel: -
Inkt: -
Tools: Big Shot, Spiral Flower Originals Die, Stampin’ Trimmer
Diversen: Multipurpose Liquid Glue
Embellishments: Pearl Basic Jewels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs