donderdag 26 juni 2014

Demo worden? Veel korting voor slecht € 65,-

Hallo allemaal!
 
 Zou jij nou ook heel graag demonstratice willen worden? Al was het alleen maar om lekker korting mee te pakken? Als demonstratice krijg je namelijk 20% korting op alle producten die je koopt. En dat zonder haken of ogen!

Meldt je dan nu aan en je mag een starterspakket uitkiezen voor maar € 65,- en je pakt meteen de eerste korting al mee, je mag namelijk voor € 70,- uitkiezen en betaald dan slechts die € 65,-
 
Let op: de actie loopt nog tot 30 juni dus weer er snel bij!
 
 
http://www.stampinup.net/esuite/home/papierdesign/jointhefun
 
Wil je meer weten over de korting en alle andere geweldige voordelen die je kunt krijgen als demonstratice, klik op bovenstaande afbeelding of mail mij papierdesign.nl@gmail.com. Je mag me natuurlijk ook bellen of whatsappen op nummer: 06-50612504.
 
Of meldt je nu direct aan via:
  
https://ida.stampinup.com/nl/agreement
 
 Trouwens iets anders leuks: Komend weekend bestaat de gemeente Almere 30 jaar! Dit is natuurlijk reden voor een groots feest! En dat gaan we ook doen. Maar wat nog leuker is; Op zondag 29 juni is er een creative market op het stadshuisplein in Almere. En raad eens wie er ook staat? Juist papierdesign.nl. Dus vindt je het leuk om sommige producten in het echt te voelen / zien? Kom dan op zondag 29 juni tussen 12.00 - 17.00 u. naar het Stadhuisplein in Almere!


 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs