donderdag 12 juni 2014

Challenge SU-per challenges + Sneak Peek

Hallo allemaal!

De nieuwe challenge bij SU-per challenges staat weer online. Dit keer was de opdracht Embossen.

Nou kan ik me voorstellen dat je, als je naar mijn kaart kijkt denk, uhm.. waar is het embossen dan? Maar zien jullie ook meteen de sneak peek op de kaart? Op de stempels na heb ik alleen maar nieuwe producten gebruikt die straks te vinden zijn in de nieuwe jaarcatalogus.

Ik heb gebruikt gemaakt van de techniek embossing resist. Een erg leuke techniek en ik moet eerlijk toegeven dat ik vindt dat ik de afdruk van de Beautifully Baroque stempel ook erg mooi vindt.
 Ken je de Embossing resist techniek? Het is heel simpel. Je embosst je stempelafdruk (met Versamark) met doorzichtige embossingpoeder.Verhitten met je heatgun. Vervolgens kleur je de omgeving is naar smaak. Hier heb ik gebruik gemaakt van onze sponsjes in combinatie met de nieuwe In-Color Blackberry Bliss.
Op de foto zie je het niet zo goed, maar ik heb de onderkant donkerder gekleurd en een beetje lichter naar boven laten lopen.

Tot slot pak je je strijkijzer erbij (zet je stoomfunctie uit als je die hebt), leg je een tissue of stukje keukenrol (geeft nog een extra reliefje in je afdruk) op je geembosste afdruk en vervolgens ga je er met je hete strijkijzer overheen. De gesmolten embossingpoeder smelt opnieuw en hecht zich aan de tissue. En tadaaa.

Je kunt dit ook heel leuk doen met bijvoorbeeld een gekleurde achtergrond.


Bij mij ligt de nieuwe jaarcatalogus al tig keer doorgelezen op de salontafel.
Wil je nou ook heel graag de nieuwe jaarcatalogus ontvangen? Mail mij dan op papierdesign.nl@gmail.com


 
 
 
Gebruikte materialen:
Inkt: Blackberry Bliss, Lost Lagoon, Versamark
Cardstock: Hello Honey, Blackberry Bliss, Whisper White, Moonlight DSP
Stempels: Sentimenten, Beautifully Baroque
Tools: Heatgun, Stampin' Trimmer, Stampin' Sponges
Diversen: Clear Stampin' Emboss Powder, Snail, Stampin' Dimensionals
Embellishments: Blackberry Bliss Stitched Satin Ribbon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs