donderdag 26 juni 2014

Challenge #47 Kleurenchallenge

Hallo allemaal!

De nieuwe opdracht voor SU-per challenges staat online. Dit keer weer een kleurenchallenge.
Nog op de valreep de huidige In-Colors. Na volgende week dinsdag (1 juli) zijn ze niet meer verkrijgbaar... snif snif want het zijn echt prachtige volle kleuren.

Tegelijkertijd is de combinatie zo samen best fel en dat vindt ik heerlijk. Zeker met het mooie zomers weer van de afgelopen dagen.


Voor deze kaart heb ik Aqua painters gebruikt.
De Aqua painters vul je met water, je pakt wat inkt van de binnenkant van het deksel van je inktpad en dan kun je er prachtig mee kleuren of mee inkleuren. Hier heb ik gebruik gemaakt van Watercolor Paper wat natuurlijk speciaal gemaakt is voor deze techniek. Als je gewoon Whisper White cardstock zou willen gebruiken kan adt natuurlijk ook, maar dan moet je het goed laten drogen want dat droogt natuurlijk een stuk minder snel.


Gebruikte materialen:
Cardstock: SUmmer Starfruit, Raspberry Ripple, Watercolor Paper
Inkt: Summer Starfruit, Raspberry Ripple, Primrose Petals, Stazon Black inkt.
Stempels: Happy Watercolor, ABC-123 Outline Alphabet & Numbers
Tools: Stampin' Trimmer, Aqua Painters, Stamp-a-ma-jig
Diversen: SnailTrouwens iets anders leuks: Komend weekend bestaat de gemeente Almere 30 jaar! Dit is natuurlijk reden voor een groots feest! En dat gaan we ook doen. Maar wat nog leuker is; Op zondag 29 juni is er een creative market op het stadshuisplein in Almere. En raad eens wie er ook staat? Juist papierdesign.nl. Dus vindt je het leuk om sommige producten in het echt te voelen / zien? Kom dan op zondag 29 juni tussen 12.00 - 17.00 u. naar het Stadhuisplein in Almere!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs