maandag 19 mei 2014

Tulpen

Hallo allemaal!
 
 
En nog al een (3 van 4) die ik maakte in opdracht. Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de tulpen stempel "Blessed Easter" uit de voorjaars/zomer catalogus. Op deze stempel staat naast de tulpen de tekst "Wishes for a blessed Easter". Maar eerlijk gezegd stuur ik nooit kaarten met Pasen dus heb ik de tekst van de stempel afgeknipt voordat ik het rubber op het houten blok plakte. En voilá een prachtige tulpenstempel zonder tekst. Multi inzetbaar dus haha.
 
 
Ik moet nog heel veel oefenen met het inkleuren van stempelafdrukken maar ach het begin is er. Overigens, voor de mensen die van inkleuren houden. In de nieuwe jaarcatalogus die in gaat op 1 juli a.s. staat een leuke verrassing!Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White, Pear Pizzazz, Wisteria Wonder, Rose Red
Inkt: Stazon
Markers Rose Red, Wisteria Wonder, Pear Pizzaz
Stempel: Blessed Easter
Tools: Stampin' Trimmer, Circles Collection Framelits, Banners Framelits Dies, Blender Pens
Embellishments: Tea Lace Paper Doilies
Diversen: Snail, Stampin' dimensionals

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs