zaterdag 3 mei 2014

Midnight Muse Six Sided Sampler


Hallo allemaal!

Een tijdje terug kreeg ik een opdracht van iemand voor het maken van kaarten. Ik mocht helemaal zelf bepalen wat voor kaarten het moesten worden. Ze had maar 1 eis. Ze wilde graag dat de kaarten zonder gestempelde sentiments waren zodat ze later zelf kon bepalen wat er op moest komen te staan. Dus bij deze de eerste kaart van 4.

Deze kaart had ik al eens eerder gemaakt maar dan met andere kleurtjes. Herinneren jullie je nog welke dat was? Zoniet klik hier. Ik had er toen een turorial bij gemaakt. Dit keer heb ik er een mannenkaart van gemaakt in mannelijke kleuren en met sterren.Gebruikte materialen:
Cardstock: Midnight Muse, Bermuda Bay, Whisper White
Stempels: Six Sided Sampler, Perfect Pennants
Inkt: Midnight Muse, Bermuda Bay, Smoky Slate
Tools: Stampin' Trimmer, Hexagon Punch
Diversen: Liquid Multipurpose glue, Stampin' Dimensionals Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs