donderdag 1 mei 2014

Challenge nr. 39


Hallo allemaal!

De nieuwe challenge van SU-per challenges staat online! Dit keer weer een kleurenchallenge maar meteen wel weer een hele leuke.
Ik zat te dubben, zal ik er een mannenkaart van maken? Door het zwart en het grijs was dat mijn eerste gedachte. Maar dacht ik.. ik wil graag mijn nieuwe stempelset Watercolor gebruiken. Dus is het nu een soort unisex kaart geworden haha. 

Natuurlijk moest ik mijn lievelingsstempel van dit moment erbij gebruiken namelijk de Hardwood achtergondstempel.

En als je nu denk; zo wat heeft ze de bloemetjes slordig ingekleurd.. nee datt heb ik niet.. hooguit slordig gestempeld haha. Ik heb voor het inkleuren een soort achtergrond stempeltje uit de set gebruikt en ik vond eigenlijk het effect super leuk!

En het stentiment, ook uit dezelfde set vindt ik echt een geweldig schrift. De tekst gebuik ik misschien wel minder, maar in combinatie met een stempel met de tekst birthday kun je 'm ook weer prachtig gebruiken. Je kleurt dan gewoon alleen de Happy in.

Nemen jullie ook weer een kijkje bij mijn collega challengeblog leden?


Gebruikte materialen:
Cardstock: Smoky Slate, Whisper White, So Saffron
Inkt: Smoky Slate, So Saffron, Stazon Black
Stempelset: Hardwood, Happy Watercolor
Tools: Stampin' Trimmer, 3/16" Corner Punch
Diversen: Snail, Stampin' Dimensionals


1 opmerking:

 
site design by designer blogs