zondag 27 april 2014

Trouwkaart Petite Petals

Hallo allemaal!

Mijn moeder vroeg mij om een kaart te maken voor iemands huwelijk. Maar het stel wat zou gaan trouwen ken ik niet, dus dan is het erg lastig om iets te bedenken omdat je hun stijl niet kent, maar ook de kleuren van de bruiloft niet weet.
Dus wat doe je dan? Juist Pinterest! :-)
Ik ging even in mijn Pinterest kijken op zoek naar inspiratie en ik vond dit:
Wow wat een prachtige taart! Maar ook de kleurencombinatie vond ik erg bijzonder. Grijs met roze en goud. Waarom geen zilver met grijs en rose? Dat is volgens mij het eerst waar je naar zou neigen. Maar toen ik de kleuren bij elkaar legde vond ik het goud zo veel mooier! Waarom? ik zou het eigenlijk niet weten, het sprak gewoon meer. 

Tsja bij een trouwkaart hoort nou eenmaal een geëmbosste achtergrond, dus greep ik naar mijn Mosaic Madness Embossing Folder. 

De gouden blaadjes heb ik geponst uit de Bird Builder pons. Deze past qua formaat perfect bij de Petite Petals Punch. En natuurlijk horen daarbij nog een paar parels. 

Ik was zelf erg blij met het resultaat. En mijn moeder ook. Nu nog hopen dat het aanstaande bruidspaar mijn kaart mooi vond :-).


Gebruikte materialen:
Cardstock: Smoky Slate, Blushing Bride, Whisper White, Gold Foil
Inkt: Blusing Bride, Smoky Slate
Stempels: Petite Petals, Label Love
Tools: Stampin' Trimmer, Petite Petals Punch, Modern Mosaic Embossing Folder, Artisan Label Punch, Bird Builder Punch, Itty Bitty Shapes Punch, Big Shot
Embellishments: Basic Pearls Jewel Accents
Diversen: Snail, Stampin' Dimensionals, Multipurpose Liquid Glue1 opmerking:

  1. Je kaart is súper mooi, erg stijlvol Pytsje Sjoukje. De kleuren zijn inderdaad schitterend en heel gepast voor deze gelegenheid. Weet zeker dat het bruidspaar hier heel blij mee is.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs