dinsdag 4 maart 2014

Open Dag

Hallo allemaal!


Op 15 maart organiseer ik bij mijn thuis in Almere een open dag. Tijdens deze dag kun je diverse Stampin' Up! producten uitproberen. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens de envelope punchboard uit willen proberen? Of bijvoorbeeld het verschil tussen een scorepal of onze scoringtool willen voelen? Of misschien wil je wel eens in het echt zien hoe goed nou de afdruk van onze stempels is in combinatie met onze inkt? Dit is het moment om alles over de Stampin' Up! producten te weten te komen. mocht je nou iets in het bijzonder heel graag willen zien of ervaren, laat me dat dan tijdig weten, dan kan ik er voor zorgen dat ik het zeker weten in huis heb.

Wanneer: 15 maart
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Waar: meld je aan, dan stuur ik jou mijn adres
Kosten: € 5,- (vervalt als je een bestelling doet van € 35,- of meer)

Vraag ook je vriendin, zus, buurvrouw, schoonmoeder mee. Het maakt niet uit, iedereen kan stempelen. Gewoon gezellig, een beetje qualitytime, of misschien zelfs wel 'me'-time.

Make'n'takes
Uiteraard gaan we ook nog wat leuks maken. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we een drietal hele leuke projecten. Welke dat zullen zijn is nog een verrassing. 

Sale-A-Bration
In deze periode (eindigt 31 maart) krijg je bij elke bestelling van € 60,- een gratis product! Deze mag je zelf uitkiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder. 

Hostess credits
Eén dame krijgt de hostess credits voor alle bestellingen die op deze dag bij mij worden gedaan. Wie de credits gaat krijgen is natuurlijk nog een verrassing maar het gaat als volgt:
Aan het eind van de dag zal ik een lootje trekken.
Maar hoe kom je nou aan een lootje?
Als je bij mij binnenkomt krijg je een lootje, maar let op:
* Als je een gast meeneemt krijg je een extra lootje.
* Als je een workshop bij me vastlegt tijdens de open dag krijg je twee extra lootje.
Als je die dag een bestelling plaatst krijg je drie extra lootjes.
De winnaar zal ik dan vervolgens bekendmaken aan het eind van de dag. 
Tot slot nog even dit. Om aan deze dag mee te doen zou ik je willen vragen om je bij mij aan te melden. Dit kan via papierdesign.nl@gmail.com of 06-50612504. Ik stuur je dan een mailtje terug met de bevestiging en mijn adres.

Wees er snel bij want vol = vol!  

Liefs van Pytsje Sjoukje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs