vrijdag 21 maart 2014

Challenge # 33 : Kleurencombinatie

Hallo allemaal!

Oeps was ik gewoon helemaal vergeten om mijn blogpost goed in te stellen zodat deze meteen online zou verschijnen nadat de challenge bij SU-per challenges online ging, lekker snugger he?

Anywho..... hierbij dus alsnog de post. Ik maakte dit kaartje laasts als bedanktkaartje voor een dame die wat spulletjes bij mij had besteld. In eerste instantie wilde ik gewoon een kaartje maken, maar tsja wat is er logischer dan een challenge opdracht en een kaartje die je nog moet maken te combineren.

toen ik de kleurencombinatie zag, dacht ik eigenlijk een beetje aan een jongenskaart ofzo, of een stoere kaart. Maar toen ik de So Very Grateful stempelset erbij pakte bedacht ik me helemaal, en wilde ik er eigenlijk een simpele maar toch vrouwelijke kaart van maken.Tot nu toe had ik de bloemen van de So Very Grateful stempelset eigenlijk alleen nog maar ingekleurd omdat de stempelafdruk voor mijn gevoel anders niet helemaal af is, maar hoe meer ik kaarten zie die gemaakt zijn met deze set, hoe meer ik vind dat het eigenlijk ook heel prima oningekleurd kan.
Best leuk geworden toch? En natuurlijk maakt een stukje whisper white die in de Beautifully Baroque embossingsfolder door de Big Shot gehaald is, het helemaal af.
Kijken jullie ook weer even naar de prachtige creaties van de andere DT-leden?
O.a. één waar je ziet hoe een niet helemaal goed gelukte afdruk eigenlijk een prachtige creatie kan worden. Gebruikte materialen:
Cardstock: Smoky Slate, Whisper White,
Stempels: Perfect Pennants, Petite Petals, So Very Grateful
Inkt: Wisteria Wonder, Wild Wasabi
Tools: Petite Petals Punch, Circle Framelits, Oval Punch, Scallop Oval Punch, Beautifully Baroque Embossingfolder, Big Shot
Diversen: Multipurpose Liquid Glue, Stampin’ Dimensionals
Embellishments: Rhinestone Basic Jewels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs