woensdag 5 maart 2014

Challenge # 31: Sketch

Hallo allemaal!
 
Wat een leuke sketch hebben mn collega dt-leden van SU-per challenges weer bedacht! Eerlijk is eerlijk, toen ik de sketch voor het eerst zag dacht ik hmmm  wat een lastige en wat ga ik er in vredesnaam van maken. Hij leek wat saai.. Maar dat is natuurlijk het leuke van een sketch, je mag er van maken wat je zelf wilt. 
 
 
 
Toen langzaam ging er steeds weer een lampje branden. 
Ik had al besloten dat ik het Kaleidoscope DSP zou gaan gebruiken in combinatie met de Geometrical stempelset. Dus in grote lijnen had ik het bedacht. Langzaam kwamen de kleine cirkeltjes bij en de Candy Dots. Maar toen... Toen ik het vast zou gaan plakken smeerde ik lijm op de verkeerde kant van het DSP! Aargghh. Dus ik moest m wel met dit polka dot patroon gaan gebruiken. Maar stiekem vindt ik m zo ook erg mooi zo niet mooier dan als ik m andersom had geplakt. 

Tot slot heb ik toen mijn bermuda bay vaantje (nog niet vastgeplakt gelukkig) vervangen door eentje in Strawberry Slush. En zoals je het al gezien hadden denk ik heb ik voor het vaantje gebruik gemaakt van de Scallop Tag Topper Punch. Maar hierbij heb ik de buitenste scallops weggesneden met mn trimmer. Dus past ie qua grootte nu perfect op de kaart. 

Hebben jullie de kaarten van de andere DT leden ook al gezien? Het is zo leuk om te zien hoe iedereen weer een totaal andere draai geeft aan een sketch.
 
 
Gebruikte materialen:
Cardstock: Strawberry Slush, Crushed Curry, Whisper White, Bermuda Bay
DSP: Kaleidoscope
Stempels: Geometrical
Inkt: Strawberry Slush, Crushed Curry
Tools: Triangle Punch, Scallop Tag Topper Punch, Ovals collection Framelits, Scallop Edge Border Punch, Itty Bitty Shapes Punch Pack, Stampin' Trimmer, Big Shot
Embellishments: Candy Dots Brights Collection
Diversen: Liquid Glue, Stampin' Dimensionals


Open Dag: Kijk hier voor meer informatie over een open dag bij mij thuis.


1 opmerking:

  1. Oh, wat is ie leuk geworden! Heb nog steeds die geometrical nog niet gebruikt, dus zo maar eens wat mee doen... Mijn persoonlijke challenge, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs