donderdag 6 februari 2014

Challenge # 27: Case

Hallo allemaal!

Het is vandaag weer Challenge dag bij SU-per Challenges.
Deze week weer voor team Bermuda Bay. Dit keer is de challenge, deze prachtige kaart van Chantal de Kaste CASen. Graag riep ik toen ik 'm zag! Want wat is het een mooie kaart.


Maar toen.. de dagen vlogen voorbij, afleidingen waren gigantisch, en toen... was de dag aangebroken (gisteren) dat ik de kaart nog altijd niet had gemaakt. Oeps... Dus gisteravond, na mijn normale werkdag en nadat de kinderen op bed lagen heb ik dan toch nog de kaart gemaakt. Gelukkig had ik al bedacht hoe het moest worden. En toen binnen een half uur (incl. opruimen), was de kaart klaar! Volgende keer maar iets eerder beginnen...


Gebruikte materialen:
Cardstock: Baked Brown Sugar, Very Vanilla
Inkt: Tangerine Tango, Coastal Cabana, Baked Brown Sugar, So Saffron
Stempels: Petite Petals, Sentimenten, Gorgeous Grunge
Embellishments: Retro Fresh This & That Washi Tape, Rhinestone Basic Jewels, Gold Baker's Twine,
Tools: Stampin' Trimmer,  Petite Petals Punch
Diversen: Liquid Glue, Stampin' Dimensionals
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs