donderdag 23 januari 2014

SU-per challenges Sketch # 25

Hallo allemaal!

SU-per Challenges heeft weer een geweldige nieuwe challenge online gezet. Dit keer een heel leuke sketch.


Er is tegenwoordig een nieuwe indeling van het team. Ik val onder Team Blushing Bride en laat dat nou net een van mijn lievelingskleuren zijn dus dat komt helemaal goed :-). Om de twee weken komt er een nieuwe challenge per team uit. Maar je kunt dus eigenlijk elke week meedoen aan een challenge!Nu mijn kaart, het is meteen een sneak peek voor de nieuwe catalogus want ik heb 3 producten uit de nieuwe lente/zomer catalogus gebruikt.  Kun jij ze herkennen? (en niet meteen onder aan dit berichtje naar de gebruikte materialen kijken! :-))
 

Een van de nieuwe producten is de prachtige stempelset So Very Grateful, die ik ingekleurd heb met de Blender Pens van Stampin' Up! De Blender Pens kun je heel mooi gebruiken met de inktpads van Stampin' Up!. Trouwens aquapainters in combinatie met Watercolor paper is ook een prachtige combinatie met deze set! Wil je weten hoe? Vraag gerust een workshop aan. Gebruikte materialen:
Cardstock: Crumb Cake, Whisper White, Fresh Prints Designer Series Paper Stack (NIEUW!), Coastal Cabana
Inkt: Real Red, Coastal Cabana, Stazon, Blender Pens
Stempels: So Very Grateful (NIEUW!),  Label Love

Tools: Artisan Label Punch, Itty Bitty Shapes Punch Pack, Floral Fusion Sizzlits, Big Shot, Ovals Collection, Banners Framelits Dies (NIEUW!)
Embellishments: Rhinestone Basic Jewels
Diversen: Snail, Multipurpose Liquid Glue, Stampin' Dimensionals
 2 opmerkingen:

  1. Leuke uitwerking van de sketch, Pytsje Sjoukje. Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt wel een reclameblok hierboven, hahaha. Eindelijk vond ik dan een creatie. Een prachtige gelukkig ook nog, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs