dinsdag 28 januari 2014

Sale-A-Bration


Hallo allemaal!

Het is weer zo ver! Het is SSAALLLE-AA-BRAAATION tijd! Yiieehaa!
De demonstratrices hebben natuurlijk al een maand voorpret mogen hebben, maar wat ben ik blij dat ik het nu weer met iedereen mag delen.

Even kort uitleggen voor de mensen die Sale-A-Bration niet kennen. Dit is de periode waarin je de lang gewenste spulletjes van Stampin' Up! moet bestellen. Want je krijgt heeel veel gratis!

Bij elke bestelling van € 60,- mag je 1 gratis product uitkiezen uit de speciale Sale-A-Bration folder (klik). Dus stel nou dat je voor € 120,- leuke producten wilt bestellen, dan krijg je maar liefst 2 Sale-A-Bration producten gratis!

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/EU/20131119_SAB/20131119_SAB_en_UK.pdf
Klik op de afbeelding voor de Sale-A-Bration brochure.
Als gastvrouw van je eigen party/workshop krijg je nog meer voordeel!

Je krijgt namelijk nog meer hostesscredits! Vanaf € 350.- aan party sales krijg je € 35,- meer om gratis uit te zoeken uit alle huidige catalogi! Hoe geweldig is dat!?


Tot slot, mocht je nou heel graag demonstratrice willen worden, dan is dit de beste tijd van het jaar om de stap te nemen. Je mag namelijk voor maar liefst  219,- euro aan producten uitkiezen in je starterskit in plaats van €179,- en betaald slecht € 129,- !

Goede deals allemaal toch? Dus bel of mail mij voor het aanvragen van een party / workshop, voor meer informatie over Sale-A-Bration of voor een bestelling!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs