woensdag 29 januari 2014

Nieuwe Catalogus


Hallo allemaal!

Naast dat Sale-A-Bration gestart is, is per gisteren ook de nieuwe minicatalogus ingegaan. Deze mini is de lente/zomercatalogus loop tot 31 mei 2014.
Een aantal absolute toppers (in willekeurige volgorde)1. Tag Topper PunchEen pons om je eigen tags te maken, maar deze pons doet nog veeeel meer. Je kunt er bijvoorbeeld ook cadeaudoosjes mee maken, of mooie sluitingen op kaarten.


2. Fancy Foil Designer Vellum


Met Zilver of Goud bedrukt, het vellum van Stampin’ Up! is al van een perfecte kwaiteit, maar bedrukt is het nog zoveel mooier!
Kijk ook onder het kopje shares (klik) voor een share met deze geweldige vellum.


3. Gold Sequin TrimZo mooi deze lovertjes band, maar als je het draadje een stukje loshaalt heb je allemaal lovertjes. Die je vervolgens weer prachtig kunt gebruiken als versiering (embellishment) van je project
Kijk ook onder het kopje shares (klik) voor een share met deze geweldige band


4. Mini Memories Simply Created Album Kit


Misschien niet helemaal te zien op de foto, maar de DSP en de tags die bij deze kit zit zijn zo mooi! Heel zomers met bloemetjes, en wat is nou makkelijker dan een bijna kant en klare kit, Foto’s er in, versieren en klaar.5. Spiral Flower Originals DieEen echte musthave als je van home decor houdt, je kunt hier namelijk prachtige roosjes mee maken. Op een doosje of fotolijst. Een roosje maakt het helemaal af!


  
6. Perfect Pennants BundleEen ideale set, maar eerlijk is eerlijk.. het is moeilijk kiezen tussen deze set of een van de anderen. Ook de Just Sayin’ Bundle, de Peachy Keen Bundle, en de Starburst Bundle zijn echte musthaves.7. Burlap and Blooms Simply Created Wreath KitNog meer home decor, wat een prachtige krans en heel makkelijk zelf in elkaar te zetten, Dit kan iedereen!


8. Happy Watercolor stempelsetDeze veelzijdige set kun je gebruiken om zelf in te kleuren. Maar wat dacht je van de inktvlekken? Prachtig om als achtergrond te stempelen met verschillende intensiteiten van kleur.


9. So Very Grateful stempelset


Nog zo’n mooie set om zelf in te kleuren, het fijne is dan dat je ‘m helemaal aan kunt passen aan de kleurstelling die je voor je project gebruikt.


10. Hardwood Stempel
Een prachtige veelzijdige achtergrondstempel zelf heb ik ‘m nog niet maar in de volgende bestelling neem ik deze stempel absoluut mee.Wil je nou zelf deze catalogus in de bus krijgen? Mail mij op papierdesign.nl@gmail.com en je krijgt ‘m thuis gestuurd.

1 opmerking:

 1. Hoi Pytsje Sjoukje,

  Wat in aardichyt, in fryske reaksje op miyn blog. Do hast ek in fleurig bliog, sjocht der goed ut.
  Ek wichtig, dast de nye spullen fan SU sa dudlik op 'e foto set hast. No is it better te sjen as yn 'e digitale fersie.

  Groetnis fan Maaike

  P. S. Us aldste famke hiet Welmoed Pytsje , neamt nei us mem, dy't Pieterke hiet,
  Mar mei dy namme woene wy har mar net opskepe.

  BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs