vrijdag 6 december 2013

Six Sided Congratulations


Hallo allemaal!

Voor een vriendinnetje van mij die zwanger is (hoera hoera!!) maakte ik dit kaartje. Omdat het nog heel pril was toen ze het me vertelde wist ze natuurlijk ook nog niet wat het zou worden. Vandaar dat ik een kaartje voor haar maakte met de nieuwe in-colors Strawberry Slush en Coastal Cabana.
Kon ik meteen mijn nieuwe set six sided sampler uitproberen. Niet echt zwangerschapachtig misschien, maar vond het toch wel leuk.
Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White, Coastal Cabana, Strawberry Slush,
Inkt: Coastal Cabana, Strawberry Slush
Stempels: Six Sided Sampler
Tools: Honeycomb embossingfolder, Stampin' Trimmer, Big Shot, Paper Snips, Hexagon Punch
Diversen: Snail, Stampin' DimensionalsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs