zondag 29 december 2013

Cherry Cobbler Thank You

Hallo allemaal!

Soms heb ik ineens inspiratie voor het maken van een kaart. Bijvoorbeeld door iets wat
ik op Pinterest zie. Maar het kan ook zomaar ineens gebeuren, als ik iets op de fiets zit om m'n zoon op te halen van school of als ik in de bus naar werk zit. Maar eerlijk is eerlijk Pinterest, doet veel.
De inspiratie voor deze kaart heb ik daar dan ook gevonden. Nu is het al weer een tijdje terug dat ik dit kaartje gemaakt heb dus ik weet eerlijk gezegd niet meer van wie ik de inspriatie heb opgedaan, ik weet alleen dat ik het ergens online gezien heb. :-)


Gebruikte materialen:
Cardstock: Cherry Cobbler, Very Vanilla, Crumb Cake
Inkt: Cherry Cobbler,  
Stempels: Perfectly Penned
Tools: Circles Collection Framelits, Floral Fussion Sizzlits, Little Leaves Sizzlits, Beautifully Baroque Embossing folder
Embellishments: Pearl Basic Jewels, Crumb Cake Seam Binding Ribbon
Diversen: Snail, Multipurpose Liquid Glue

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs