vrijdag 27 december 2013

Beautifully Baroque huwelijkskaart

Hallo allemaal!

Voor een bruiloft had ik laatst deze kaart geCASEd van ene Karen Trelfa. Ik kende haar werk eigenlijk helemaal niet, maar ik kwam haar kaart tegen op Pinterest, en werd eigenlijk meteen verliefd op haar kaart. Dus, gepind en gehoopt dat ik ooit een gelegenheid zou hebben om de kaart te kunnen CASEn. En Ja dus een bruiloft! Ik heb de kleuren van de kaart wat aangepast aan de de uitnodigingskaart van het bruidspaar.


Gebruikte materialen:
Cardstock: Bermuda Bay, Basic Gray, Whisper White
Inkt: Bermuda Bat
Stempels: Beautifully Baroque, Modern Label
Tools: Artisan Label punch, Oval thinlits, Big Shot, Stampin' Trimmer, Itty Bitty Punch Pack
Beautifully Baroque Embossingfolder
Embellishments: Basic Jewel Rhinestones, Two Tone Basic Gray Ribbon (Retired)
Diversen: Snail, Stampin' DimensionalsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs