dinsdag 12 november 2013

Mosaic Madness

Hallo allemaal!

Dit kaartje heb ik al een hele tijd geleden gemaakt, maar op de een of andere manier komt het er soms niet van om ze op mijn website te zetten. Erg he?


Dit was eigenlijk mijn eerste kaart met de Mosaic Madness stempelset en pons. 
Als kleureninspiratie heb ik gekeken naar de Quatrefancy Specilaty Designer Series Paper.
Ik vindt dat elke keer weer zo'n opvallende kleurencombinatie waar ik hoogstwaarschijnlijk nog zelf op gekomen was. Maar mooi dat ik 'm vindt. Overigens doe ik dat wel vaker; ik kijk gewoon naar de kleurencombinaties die Stampin' Up! heeft samengesteld voor haar Designer Series Paper en pik daar een mooie combinatie uit. Of wat dacht je van de combinaties die in de jaarcatalogus staan? Op elke bladzijde staat wel een kleurencombinatie die je kunt gebruiken of waar je je inspiratie uit kunt halen. De catalogus ligt hier dan ook standaard op de tafel. Gewoon om zo nu en dan lekker even door heen te bladeren.


Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White, Daffodil Delight
Inkt: Daffodil Delight, Strawberry Slush, Pumpkin Pie, Pool Party, Island Indigo
Stempels:  Mosaic Madness, Express Yourself
Tools: Mosaic Punch, Modern Label Punch, Large Oval Punch, Stampin' Trimmer, Simply Scored
Diversen: Snail, Stampin' DimensionalsGeen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs