donderdag 17 oktober 2013

Bijdrage SU-per challenges # 17 sketch

Hallo allemaal!

Zoals jullie misschien hebben gelezen op het SU-per Challenges Challengeblog, ben ik gekozen als een van de 4 nieuwe DesignTeam leden!

Daar ben ik natuurlijk ontzettend trots op en enorm blij mee. Echt een giga eer!

 Nou stond er voor vandaag meteen al een schets klaar waar we aan mee mochten doen. Nou was het wat kortdag dus ik had ook kunnen beslissen om niet aan deze mee te doen, maar ik vond de schets zo enorm leuk en ik kreeg meteen een leuk idee over hoe de kaart er uit zou moeten zien. 


Ik heb voor deze kaart de Festive Flurry stempelset gekozen. In combinatie met 2 kleuren donkerpaars, Elegant Egglant, en Perfect Plum.


 Voor de Whisper White achtergrond heb ik gebruik gemaakt van mijn Simply Scored in combinatie met de Diagonal Plate. Een must have als het op rillen aankomt! Zowel voor 3D projecten maar ook om bij voorbeeld een achtergrond te embossen.

 

Tot slot,.zien jullie wat ik gebruikt heb voor het sentiment? Juist ja, de nieuwe Nederlandse stempelset Sentimenten van Stampin' Up! Kijk ook bij mijn vorige post voor meer informatie over deze stempelset. Ik kon niet wachten tot ik 'm uit de kast mocht halen! Dolblij ben ik met de set. Wie weet krijgt Stampin' Up! de smaak te pakken van onze Nederlandse stempelsets en worden er binnenkort nog veel meer ontwikkeld.


Mocht je meer informatie willen of misschien wil je wel een aantal producten kopen, mail mij gerust op: papierdesign.nl@gmail.com


Als je net als ik van korting houdt, kijk dan dit weekend op mijn blog voor weer een geweldige actie van Stampin' Up! 

En vergeet ook niet de geweldige tijdelijke actie van Stampin' Up! om demonstratrice te worden voor maar € 25,- . Dan heb je altijd 20% korting op je aankopen! Klik voor meer informatie hier

Gebruikte materialen:
Cardstock: Whisper White, Elegant Eggplant, Smoky Slate
Stempels: Sentimenten, Festive Flurry,
Inkt: Perfect Plum
Punch: Word Window, Modern Label 
Embellishments: Ecc. Rhineston Basic Jewels
Tools: Simply Scored, Diagonal Plate, Stampin' Trimmer
Diversen: Multipurpose liquid glue, Stampin' Dimensionals3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je plaats in het team van SU-per challenges. Echt super gaaf! Je hebt meteen ook een heel mooi kaartje gemaakt, erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi kerstkaartje heb je gemaakt, mooi zo in het paars, heeft mij inspiratie gegeven ;)

  groetjes Betina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. weer een super idee, met deze stempelset! Mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs