zondag 11 augustus 2013

Stampin' Up! Haul Jaarcatalogus 2013-2014

Hallo allemaal!

Zo daar ben ik weer eens... :-) Het heeft lang geduurd maar het was de laatste tijd druk (herkent iedereen volgens mij he?). Een collegaatje van mij ging trouwen (gisteren was de grote dag) en ze had mij gevraagd om een paar dingetjes te maken voor haar bruiloft. Een ontzettend leuke opdracht! Maar bij tijd en wijle een beetje druk. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en was alles mooi op tijd af. Ik zal binnenkort eens wat foto's online zetten van het eindresultaat.

Alweer een hele tijd geleden (begin juli) heb ik een filmpje gemaakt van een haul, ik had namelijk net allemaal nieuwe spulletjes besteld uit de nieuwe 2013-2014 catalogus en dacht, een goed moment om maar weer eens een filmpje te maken.. helaas werd alles bij elkaar iets meer dan 10 minuten dus heb ik het filmpje in 2 delen opgeknipt.

Hopelijk vinden jullie het leuk, hier zijn ze: 

deel 1:


deel 2: 
[Vergeet niet de productenshare! Klik hier voor meer informatie.]
2 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes allemaal weer! Veel plezier ermee en ik ben heel benieuwd naar de creaties :). Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk filmpje,en super mooie dingen had je besteld.
  ben benieuwd wat je er allemaal mee maakt!
  Wat een dotje is je zoon,zo lief hoe hij je mee helpt!
  Ik verlang vaak terug naar de tijd toen mijn zoons klein waren...geniet er maar van hoor,voor je het weet zijn ze 26 en 22...

  BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs