vrijdag 30 augustus 2013

Post-It geschenkjes

Hallo allemaal!

Laatst kreeg ik van een buurvrouw ene mooie klamboe voor mijn dochter, dus besloot ik iets leuks voor haar dochters te maken. Nu zag ik op de site van een Britse collega een tutorial van een hele leuke post-it houder. Dus maakte ik voor beide dochters een eigen post-it houder met de eerste letter van hun namen.
Vinden jullie het  nieuwe DSP van Stampin' Up! ook niet helemaal geweldig? Hier heb ik de Quatrefancy DSP gebruikt. in combinatie met de Artisan Label pons.


Gebruikte materialen:
Cardstock: Pumpkin Pie, Strawberry Slush, Whisper White, DSP Specialty Quatrefancy
Stempelset: Lovely Letters Alphabet (helaas retired)
Inkt: Pumpkin Pie, Strawberry Slush,
Tools: Stampin' Trimmer, Simply Scored Scoring Tool, Artisan Label Punch
Diversen: Snail, Mini brads,Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs