maandag 27 mei 2013

Challenge

Hallo allemaal!


De nederlandse challengeblog SU-per challenges heeft weer een nieuwe challenge op hun site staan.

Deze keer was het Basic Black, Whisper White en een kleur naar keuze.

Dat vond ik zo'n leuke challenge dus ik dacht daar ga ik aan mee doen.. maar dan.. tijd..aarrggh kon ik dat maar kopen ergens.. (heeft iemand een adresje?). Nu afgelopen weekend dan eindelijk de tijd gevonden om er wat leuks mee te doen. 

Voor de kleur naar keuze heb ik Lucky Limeade gekozen. Die combinatie vond ik erg leuk voor de verandering. Het Basic Black heb ik met heatembossing wat opgedirkt. Overigens was deze transparante embossingpoeder niet van Stampin' Up! en dat is te zien! Once you go Stampin' Up! embossingpowder (or any other product :-) you never go back!  
Jullie raden dus al wat er in mijn volgende bestelling zal zitten :-) 


De bloemen van Best of Flowers heb ik met Versamark gestempelt en met witte embossingpoeder. en uitgeponst met de 1 1/4" scallop circle punch die perfect bij deze bloem past.
 
Gebruikte producten: 
(alles Stampin' Up! tenzij anders vermeld)
Cardstock: Basic Black (121688), Whisper White (106550), Lucky Limeade (124388)
Inkt: clear embossingpowder (niet Stampin' UP!), witte embossingpoeder (109132), Versamark (102283)
Tools: 1 1/4"scallop circle punch, Stampin' Trimmer (129722), Embossing buddy (103083), Paper Snips (103579)
Diversen: Stampin' Dimensionals (104430), Snail Adhesive (104332)

 


2 opmerkingen:

 1. Dat ziet er weer uit als een gezellige kaartje en de kleuren matchen echt heel goed! Ja, tijd... ik ken het probleem, daar heb ik ook last van! Ach, gewoon genieten van de kleine momentjes dat je wel tijd hebt ;-)
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje. Heel erg leuk de heatembossing op zwart. En je hebt gelijk, als je eenmaal gewend bent aan de Stampin Up kwaliteit, wil je nooit iets anders meer.

  Groetjes
  Marrigje

  BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs