vrijdag 15 maart 2013

Party in Almere

Hallo allemaal!

Vorige week had ik een erg gezellige party hier in Almere. Voor deze party had ik dit tasje voorbereid.

Het tasje is bestempeld met de Hearts A Flutter stempelset uit de lente/zomer catalogus met Crumb Cake inkt op Crumb Cake cardstock. De bloem heb ik gemaakt door een aantal scallop cirkels uit te ponsen uit Rose Red Cardstock, deze heb ik bespoten met water en verfrommeld. Toen ze een keer droog waren (droogt heel snel) heb ik er een designer Builder Brad doorheen gestoken. Als lint heb ik het seambinding Rose Red lint gebruikt.

De dames op de party heb ik hun eigen draai er aan laten geven door hun zelf de kleuren en stempels uit te laten kiezen. Zie onderstaand het resultaat. Wat zijn ze mooi geworden he?


Dames, nogmaals bedankt voor de onwijs gezellige middag!1 opmerking:

  1. Wij vonden het ook erg gezellig, kan het niet vaak genoeg zeggen. Op naar de volgende keer.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

 
site design by designer blogs