dinsdag 22 januari 2013

Sale-A-Bration

Hallo allemaal!


It's the most wonderful time of the year!!!


Nee dit is geen vergissing, ik weet dat het geen kerst is :-) maar voor Stampin' Up! liefhebbers is het echt de most wonderful time of the year. Het is namelijk Sale-A-Bration tijd. De meeste Stampin' Up! fans weten exact wat dit inhoudt, maar omdat Stampin' Up! nog maar net in Nederland verkrijgbaar is kan ik me voorstellen dat dit velen van jullie niet bekend voorkomt.

Wat is Sale-A-Bration?
Tijden Sale-A-Bration (geldig van 22 januari tot 22 maart) ontvang je bij elke € 60,- aan aankopen een gratis product die je zelf uit mag kiezen uit deze brochure. Deze producten zijn speciaal voor Sale-A-Bration ontworpen en dus alleen verkrijgbaar in deze periode. Nieuw dit jaar zijn de producten uit de jaarcatalogus die je uit kunt kiezen. Als je in onderstaand brochure kijkt zie je in het 'notitieboekje' een aantal producten uit de jaarcatalogus 2012-2013 staan. Is dat geweldig of geweldig?!

 

Maar wacht er is meer! Als je tijdens de Sale-Bration periode als gastvrouw dient voor een party of workshop, krijg je bij een totale verkopen van € 200,- een gratis pak Silver Glimmer Paper. maar als de totale verkopen meer dan € 425,- bedragen, dan krijg je naast een het pak Silver Glimmer Paper, ook nog de Sycamore bundle bestaand uit de stempelset, Designer Series Paper en het lint en de knopen (zie hieronder).


Tot slot, als je besluit om in deze periode demonstratrice van Stampin' Up! te worden, dan krijg je 25% extra in je starterspakket. Je mag je starterspakket dan zelf samenstellen voor een bedrag van € 219,- in plaats van € 175,- en betaald maar € 129,-! is dat een goede deal of niet?

 
 

Kortom, een hele boel mooie aanbiedingen maar misschien iets te veel informatie tegelijk. Mocht je nog vragen hebben of misschien wel een party of workshop aan willen vragen. Neem dan gerust contact met me op via papierdesign.nl@gmail.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten

 
site design by designer blogs