dinsdag 25 september 2012

Mijn projecten

Omdat ik nog niet officieel demonstratrice ben en ik ook nog niet heel veel Stampin' Up! spulletjes heb (die ik ontvang ik na de officiële lancering van Stampin' Up! in Nederland) zet ik nog niet zo veel projecten hier op mijn website. Maar je kunt wel een kijkje nemen in mijn galerij om een idee te krijgen van mijn stijl. Ik zal volgende week ook nog wat foto's plaatsen van traktaties die ik aankomend weekeind uit zal delen op het geboortefeestje van mijn dochter (ze is nu 2 maandjes oud).  Ondertussen kan ik niet wachten tot half oktober tot ik nog meer prachtige spulletjes van Stampin' Up! mag ontvangen.

donderdag 13 september 2012

Will it embellish?

Nog een leuk filmpje over het gebruik van Stampin' Up! Embellishments. 


Eerste bericht

Mijn eerste bericht op mijn eigen blog. Wie had dat gedacht?
Door de jaren heen ben ik steeds enthousiaster geworden over mijn hobby en heb ik veel mensen blij kunnen maken met de kaarten die ik gemaakt heb. Met name Stampin' Up! heeft mijn aandacht getrokken. Nu Stampin' Up! naar Nederland komt wil ik erg graag demonstratrice  worden om mijn enthousiasme voor de producten van Stampin' Up! over te kunnen dragen op anderen. 

Ik zal proberen om mijn creatieve uitspattingen hier te laten zien. 

Mocht u enthousiast geworden zijn door mijn creaties, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een workshop. U kunt hier een hostess voor zijn zodat u kunt genieten van een aantal interessante voordelen. Lees er hier meer over.

dinsdag 11 september 2012

Lipdub Stampin' Up! Conventie Verenigde Staten 2012

Een leuk filmpje om de sfeer te proeven van een Stampin' Up conventie in de Verenigde Staten.


Nog in aanbouw

Deze website is nog in aanbouw. Kom snel eens terug of meldt je aan voor updates van mijn website.


 
site design by designer blogs